Studio 1

Home/Studio/Studio 1

Studio 1

Vanaf: 24.00 excl. BTW

Deze ruimte is flexibel te huren per dagdeel. De zaal is uiterst geschikt voor vergaderingen, workshops, trainingen of conferenties. Deze ruimte kan u zelf naar wens in delen met de aanwezige tafels en stoelen. Met een eigen pantry is deze zaal helemaal zelfstandig. De ruimte is gelegen op de begane achter Matthijs Boon Brood&Banket. Daar kun je altijd terecht voor een lekker kopje koffie en/of wat lekkers tussendoor!

Optioneel koffie & thee

Koffie & thee p.p.

Koffie & thee p.p. (+2.75)

Extra opties

Schoonmaak kosten

Wij zorgen voor de schoonmaak.

Artikelnummer: 602cdd0a9644 Categorie:

Beschrijving

Deze ruimte is flexibel te huren per dagdeel. De zaal is uiterst geschikt voor vergaderingen, workshops, trainingen of conferenties. Deze ruimte kan u zelf naar wens in delen met de aanwezige tafels en stoelen. Met een eigen pantry is deze zaal helemaal zelfstandig. De ruimte is gelegen op de begane achter Matthijs Boon Brood&Banket. Daar kun je altijd terecht voor een lekker kopje koffie en/of wat lekkers tussendoor!


Inclusief:

  • Wifi
  • Beamer
  • projectie scherm
  • Flip-over
  • Flexibel in te delen

Koffie & thee op aanvraag!

Lunch

Wij kunnen lunches voor u verzorgen.
De lunch bestaat uit een ruime variatie aan heerlijk luxe belegde broodjes (2p.p.). Daarbij wordt melk, karnemelk en sap geserveerd en bedraagt € 10,95 per persoon.
Heeft u andere wensen, bespreek deze met ons. Dan kunnen wij een passend pakket voor u samenstellen.