Foyer

Vanaf: 24.00 excl. BTW

De foyer van het theater van Santbergen is flexibel te huren per dagdeel. De foyer is uiterst geschikt voor feesten en partijen maar zou ook gebruikt kunnen worden voor workshops, trainingen of conferenties. De foyer is voorzien van statafels en een bar waar u uw eigen drank kunt schenken.

Schoonmaak kosten

Wij zorgen voor de schoonmaak.

Artikelnummer: 0e68bcbe2265 Categorie:

Beschrijving

De foyer van het theater van Santbergen is flexibel te huren per dagdeel. De foyer is uiterst geschikt voor feesten en partijen maar zou ook gebruikt kunnen worden voor workshops, trainingen of conferenties. De foyer is voorzien van statafels en een bar waar u uw eigen drank kunt schenken.

Inclusief:

  • Wifi
  • Bar
  • Statafels
  • Twee banken


Exclusief:

  • Drinken – dit dient u zelf mee te nemen

Ontbijt & lunch

Naast het gebruik van de ruimte kan u gelegenheid gebruik maken om bij Matthijs Boon Brood&Banket van een heerlijke lunch te genieten met een kopje koffie of thee. Daarnaast heeft hij ook een groot assortiment aan zoete en hartige lekkernijen. Klik

hier

voor een indruk van de mogelijkheden. Voor het plaatsen van een bestelling tijdens uw bezoek aan ons kan u direct met Matthijs Boon contact opnemen via info@matthijsboon.nl of 06 – 23 00 85 94.